Огляд бренду Amoul від компанії Ambulanc

Шановні партнери! ХЛР представляє вам бренд Amoul від виробника Ambulanc, що займається інноваціями та розробкою комплексних рішень для підтримки життєдіяльності та виробництвом пристроїв для респіраторної терапії, серцево-легеневої реанімації, невідкладної допомоги та анальгетичних засобів тощо.

Купити обладнання Amoul

Про бренд Amoul

Бренд Amoul компанії AMBULANС відомий своїми інноваційними та високоякісними продуктами у сфері медичного обладнання. Він здобув популярність завдяки передовим технологіям, надійності та ефективності своєї продукції, а також своєю соціальною відповідальністю та зобов'язанням до якості, що допомагає йому займати стабільну позицію на ринку.

Компанія AMBULANС була заснована у 2001 році експертами з невідкладної допомоги. Професійна команда застосувала передові медичні технології та трансформувала їх для розробки рішень для екстреної підтримки життя для медичних працівників і пацієнтів у всьому світі.  

Компанія створила потужну дистриб’юторську та сервісну мережу в більш ніж 100 країнах Європи, Північної та Латинської Америки, Близького Сходу, СНД, Африки та Азійсько-тихоокеанського регіону. Ambulanc обслуговує понад 20 000 клієнтів із понад 100 країн світу.

Сфера спеціалізації та команда Amoul

Бренд Amoul спеціалізується на інноваціях, розробці комплексних рішень для підтримки життєдіяльності та виробництві медичних пристроїв для інтенсивної терапії, респіраторних, реанімаційних та анальгетичних засобів тощо.

Amoul володіє висококваліфікованою командою дослідників і розробників, а весь виробничий процес здійснюється за допомогою набору інтелектуальних заходів управління.

Переваги та унікальність Amoul 

Ambulanc винайшов першу систему седації при свідомості в Китаї. Компанія отримала 30+ медичних реєстраційних сертифікатів CFDA, 400+ патентів, у тому числі понад 70 вітчизняних патентів на винаходи та ряд міжнародних патентів на винаходи PCT.

Заходи контролю якості продукції Amoul

Amoul спеціалізується на виробництві інноваційних медичних пристроїв екстреної допомоги з використанням передових технологій під суворим контролем якості. AMBULANC володіє понад 400 патентами та реєстраційними сертифікатами CFDA для медичного обладнання класів II та III, а також реєстраційними сертифікатами CFDA для медичного обладнання класу II та класу III та широким спектром міжнародних сертифікатів, таких як ISO 13485, EN1789, RTCA/DO-160G, MDL, CE, FDA (EUA), TGA тощо.

Компанія ХЛР є офіційним дистриб’ютором відомого китайського бренду обладнання Amoul від компанії AMBULANС

В нашому портфелі ви знайдете наступну продукцію від бренду Amoul:

  • дефібрилятори;
  • апарати ШВЛ;
  • апарат для СЛР:
  • аспіратори.

Детальніше за посиланням.

ЗАМОВЛЯЙТЕ ПРОДУКЦІЮ AMOUL ВЖЕ ЗАРАЗ ДЛЯ ВАШОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Огляд бренду Amoul від компанії Ambulanc ”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень