Проєкт КДЛ для Полтавської центральної районної клінічної лікарні

Шановні партнери! Компанія ХЛР встановила низку обладнання Mindray для Полтавської районної клінічної лікарні, таким чином успішно реалізувавши ще один проєкт КДЛ.

Купити лабораторне обладнання

Наша продукція створює всі умови для ефективного та оптимізованого процесу проведення досліджень завдяки передовим технологіям та інтегрованим програмним рішенням брендів, з якими ми співпрацюємо одним із них є Mindray. Ми забезпечили Полтавську центральну районну клінічну лікарню приладами, які здійснюють автоматизацію рутинних завдань, тим самим зменшуючи кількість помилок та підвищуючи точність отриманих результатів аналізів.

Полтавська центральна клінічна лікарня оснащена таким лабораторним обладнанням:

  1. Два гематологічних автоматизованих аналізаторів BC-5150 Mindray — обладнання призначене для визначення кількості та якості крові. Можливість обробки великого обсягу зразків дає швидкий результат шляхом автоматизації, що забезпечує високу точність аналізів. Детальніше про аналізатор BC-5150 Mindray за посиланням.
  2. Два біохімічних автоматичних аналізаторів BS-240 Mindray — за допомогою аналізатора здійснюється вимірювання біохімічних показників у сироватці крові. Серед особливостей в роботі варто виділити широкий спектр вимірюваних параметрів, надійність та швидкість роботи. Детальніше про аналізатор BS-240 Mindray за посиланням.
  3. Рідер для мікропланшетів MR-96A Mindray — призначений для зчитування результатів тестів на мікропланшетах. Має високу чутливість, автоматичне розпізнавання та інтерпретацію результатів із можливістю зберігання даних. Детальніше про рідер MR-96A Mindray за посиланням.
  4. Промивач для мікропланшетів MW-12A Mindray — забезпечує автоматичне промивання мікропланшетів після використання та ефективно видаляє залишки реагентів. Є можливість програмування режимів промивання та компактний дизайн. Детальніше про промивач MW-12A Mindray за посиланням.

ЗАМОВЛЯЙТЕ ПРОЄКТ КДЛ ДЛЯ СВОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ ВЖЕ ЗАРАЗ

Придбавши обладнання, Ви отримуєте: безоплатне навчання персоналу та гарантійне обслуговування (12 місяців з моменту введення в експлуатацію), а також сервісний супровід і методичне забезпечення протягом гарантійного терміну.

Для прорахунку вартості проєкту та замовлення продукції телефонуйте за номером +380 (67) 240-41-96, надішліть запит на med@hlr.ua або зв’яжіться зі своїм менеджером!

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Проєкт КДЛ для Полтавської центральної районної клінічної лікарні ”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень