Ветеринарний ПЛР аналізатор виявлення нуклеїнових кислот EasyNAT від виробника USTAR

Шановні партнери! Представляємо вам наш топовий ветеринарний ПЛР аналізатор EasyNAT USTAR в каталозі ветеринарного обладнання ХЛР.

Купити EasyNAT USTAR

Ветеринарний аналізатор нуклеїнових кислот EasyNAT від компанії USTAR являє собою нові розробки у сфері молекулярної діагностики інфекційних хвороб у ветеринарії. Завдяки унікальній будові картриджа для аналізу та технології Cross Priming Amplification (CPA) досягається максимальна точність отриманого результату.

Особливості аналізатора EasyNAT USTAR:

Переваги аналізатора EasyNAT USTAR:

Описуючи роботу аналізатора EasyNAT USTAR, можна зазначити одну з найважливіших переваг приладу — відсутність специфічних умов для проведення тесту, на відміну від умов та обладнання для проведення звичайної ПЛР діагностики. Результат аналізу можна отримати вже за півтори години після взяття зразка у тварини, що дозволить значно пришвидшити уточнення діагнозу. Широке меню тестів дозволяє проводити швидке та точне виявлення багатьох інфекційних агентів. Прилад максимально зручний у використанні, налаштовується у декілька кроків, має великий обсяг вбудованої пам’яті для результатів аналізу та легко інтегрується з внутрішньолабораторною системою.

Компанія «ХЛР» пропонує різні варіанти придбання приладів з комфортними умовами розтермінування для клієнтів, тому наші клієнти залишаються задоволені приладами та супровідним сервісом. Обладнання пройшло апробацію та має позитивні відгуки від таких клінік, як «Зоолабікс», «Зоолюкс» та «Ліковет».

ЗАМОВЛЯЙТЕ ПЛР АНАЛІЗАТОР EASYNAT USTAR ВЖЕ ЗАРАЗ ДЛЯ ВАШОГО МЕДИЧНОГО ЗАКЛАДУ

Замовляйте EasyNAT USTAR або отримуйте комерційну пропозицію, надсилайте запит на med@hlr.ua та зв’яжыться зі своїм менеджером, зателефонувуваши за номером +380 (67) 240-41-96.

Слава Україні!

0 коментарів
Залиште свій коментар про цю статтю
Додати коментар

Будьте першим, хто залишив відгук на “Ветеринарний ПЛР аналізатор виявлення нуклеїнових кислот EasyNAT від виробника USTAR”

Підпишіться на розсилку

Будьте в курсі останніх новин, заходів та рішень